Rreth Nesh

Atë që imagjinon, tek ne realizon!

 • Themelimi

  Ndërmarrja jonë është themeluar dhe regjistruar në tetor të vitit 1992 në fshatin Poslisht të Prizrenit. Me punën dhe me përpjekjet e vazhdueshme sot është një fabrikë bashkohore në përpunimin e gurëve dekorativ natyror të mermerit dhe granitit.

 • Menaxhimi

  Ekipi menaxhues i Imaxh përbëhet nga persona të kualifikuar të cilet u kanë shërbyer klientëve për vite me rradhë. Me përvojë të bujshme në tregun e gurëve si dhe të aftë në identifikimin e nevojave dhe kërkesave të konsumatorëve.

 • Objektivi

  Jemi fokusuar intensivisht në shërbim të klientëve. Objektiv i ndërmarrjes sonë është që të sjellim produkte më cilësore dhe me qmime të arsyeshme si dhe plotësimin në menyrë të vazhdueshme të kërkesave dhe nevojave të konsumatorëve.

 • Qëllimi

  Puna jonë nuk mbaron këtu.Ne këto vite kemi arritur të realizojmë të gjitha idetë dhe kërkesat personale dhe profesionale të klientëve tanë, kjo na bën që të jemi njëra ndër kompanitë më konkurrente në rajon dhe më gjerë!


 • IMAXH

Shërbimet

Ofrojmë këto shërbime:

Transport

Ne kryejmë transportin e porosive tuaja në të gjithë destinacionet në Kosovë, duke i ofruar klientëve tanë shërbim të shpejtë dhe të sigurtë. Transporti bëhet me anë të makinerive tona dhe është falas.

Montim

Përveq ofrimit të produktit ne kujdesemi që të ofrojmë montim të shpejtë sipas standarteve bashkohore të punës. Montimi i mermerit dhe granitit bëhet në ambiente të ndryshme banuese dhe jo banuese.

Siguri

Ne kujdesemi për një ambient të sigurtë dhe të shëndetshëm të punës duke marrë masat e nevojshme për parandalimin e aspekteve negative në punë. Ky komponent përmirëson knaqësinë në punë.

Galeria

Disa pamje nga puna jonë në terren:

Materialet

Posedojmë këto materiale të gurëve:

KONTAKTI


EMAIL & WEBFAQE

  imaxh-mermer@hotmail.com

  www.imaxhmermer-ks.com

KONTAKTI

  044/49-116-379
  044/49-125-273
  (+383)49-500-803

LOKACIONI

  Poslisht "Prizren-Zhur", Kodi postar - 25020.